Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Schermvorm

Leibomen worden vaak gebruikt als vervanging voor een normale haag, of om een lage haag mee te verhogen. Wie op zoek is naar een manier om van een lage haag of een laag muurtje een mooie, groene, zichtdichte haag te maken, is bij de leibomen in schermvorm aan het goede adres. Deze leibomen hebben een dichte, brede maar platte vorm, waarmee ze niet onderdoen voor een houten schutting. Op deze pagina vertellen we u graag meer over voorgeleide leibomen in schermvorm en de verschillen met andere soorten leibomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Voorgeleide of versgeleide bomen in schermvorm?

Het verschil tussen voorgeleide en versgeleide leibomen, is dat voorgeleide bomen al volledig zijn uitgegroeid tot de vorm die ze uiteindelijk moeten hebben. In dit geval zijn het dus al mooie, dichtgegroeide schermen. Het voordeel van voorgeleide leibomen is dat het u minder tijd en moeite kost. De voorgeleide leibomen zorgen al vanaf dag één voor een mooi groen aanblik en ook voor de beschutting tegen nieuwsgierige buren of de zon. Versgeleide leibomen bieden diezelfde beschutting pas na langere tijd, omdat ze nog niet volgroeid zijn bij de levering. Versgeleide bomen zijn een leuke uitdaging voor de geïnvesteerde tuinier, maar wie geen zin heeft om zo lang met zijn boom bezig te zijn is beter af met een voorgeleide boom. Wel zijn versgeleide bomen goedkoper dan voorgeleide.

Schermvorm of een andere vorm leiboom?

Klanten die kiezen voor leibomen in schermvorm doen dat meestal omdat ze op zoek zijn naar een beschuttende haag. Dit kan zijn omdat ze een tuinafscheiding willen waar niemand doorheen kan kijken, maar ook het creëren van schaduw in de tuin is een goede reden om leibomen met een schermvorm te kopen. Als u wel gecharmeerd bent van leibomen, maar juist niet zoveel behoefte heeft aan een ondoordringbare muur van groen, kunt u kiezen voor leibomen in leivorm. Deze bestaan niet uit één vlak, maar uit losse rijen van takken. Daardoor leveren ze wel een groen aangezicht, maar sluiten ze u niet helemaal af van de buitenwereld. Net als schermvorm wordt de leivorm vaak gebruikt in hagen.

Voorgeleide leiboom in schermvorm kopen

Op Haagplantenkopen.be hebben wij een breed assortiment aan verschillende haagplanten: van olijfwilg tot kornoelje en van fargesia tot levensboom. Ook leibomen mogen in ons assortiment niet ontbreken. Onze leibomen komen direct bij de kweker vandaan, wat zowel voor u als voor de bomen een voordeel is. De bomen hoeven zo maar één keer verplaatst te worden en aangezien onze kosten lager zijn, kunt u dat ook terug zien in onze prijzen. Ook dat is het voordeel van online winkelen.