Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Bamboe

Bamboe is uitermate geschikt voor het maken van een haag. De bamboe soorten die Haagplantenkopen.be aanbiedt zijn allemaal snelle groeiers die zeer snel een dichte haag vormen. De uitstraling van Bamboe maakt dat deze uitstekend geschikt is voor hagen met een moderne uitstraling. Bovendien zorgt het geluid van tegen elkaar aan schurende bamboe-bladeren zelfs op een winderige dag voor een heerlijke, rustgevende sfeer in uw tuin.

Veel bamboe soorten hebben een sterke neiging tot woekeren. De bamboe soorten die Haagplantenkopen.be aanbiedt woekeren niet maar groeien vanaf één punt, nu maar ook over 20 jaar. Dus geen problemen met opgeduwde bestrating of buren die ineens ook ongewenst bamboe in hun tuin hebben!

Bamboe – onze informatie

Bamboe

Bamboe als haagplant

De bamboe spreekt tot de verbeelding. De snelle groei, de bijzondere vorm, de raadselachtige bloei, de exotische culturen en dieren die met de bamboe worden geassocieerd... Er is veel over geschreven en nagedacht. Niet iedereen weet dat de bamboe als haagplant dienen kan. Bij Haagplantenkopen.be hebben we de ideale soorten voor u geselecteerd.

Bamboe staat bekend als een echte snelgroeier. Dat kan zelfs tot problemen leiden, sommige soorten groeien zo snel en ongebreideld dat uw tuin eronder lijdt. De bamboe die u bij ons in de webwinkel vindt woekert niet, maar bereikt zeker wel een stevige groei en wordt dus al gauw een mooie, stevige haagplant waar uw tuin een stuk voller en aangenamer van wordt. Een bamboehaag oogt eigentijds en prettig losjes!

Bamboehaag bestellen bij Haagplantenkopen.be

Bamboehaag bestellen bij Haagplantenkopen.be

Wilt u een bamboehaag bestellen? Bij Haagplantenkopen.be speelt u op zeker. Wij verkopen immers alleen bamboesoorten die ook echt voor een haag geschikt zijn. Als ervaren webwinkel in haagplanten weten wij als geen ander waar wij op moeten letten. Voor service, snelle levering en kwaliteit kunt u op ons vertrouwen. Bamboe kopen bij Haagplantenkopen.be is net zo veilig en prettig als het kopen van andere haagplanten.

U kunt uw bamboehaag bestellen via ons handige bestelmenu. Dat rekent precies voor u uit hoeveel bamboe u voor uw tuin nodig heeft. U heeft zo een goed overzicht van de kostprijs en kunt er zeker van zijn dat u niet met te veel of te weinig planten zit. Bamboe luister het nauw, het is een fijnzinnige plant met karakter. Bij Haagplantenkopen.be weet u altijd dat het goed zit!

Bekijkt u vooral ook eens het overige aanbod van Haagplantenkopen.be. Wij bieden u echte klassiekers aan zoals de liguster, coniferen, taxus, haagbeuk en beuken. Ons aanbod is zeer veelzijdig.