Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Coniferen

De coniferen die u hieronder ziet zijn zeer geschikt voor het maken van hagen. Haagplantenkopen.be biedt zowel groene, gele als blauwe coniferen aan, zodat er altijd een soort is die bij u in de tuin past! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Japanse lariks, californische cipressen of de levensboom?
Voor alle coniferen geldt dat snoeien belangrijk is voor de ontwikkeling van de plant. Om een mooie strakke gevulde haag te krijgen is het noodzakelijk om de conifeer minimaal 1x en liever 2x per jaar te snoeien. Wanneer u uw coniferen 1x per jaar wilt snoeien kunt u dit het beste rond begin augustus doen. Niet met zeer zonnig en heet weer om verbranding te voorkomen.
Twee maal per jaar snoeien is in principe nog beter, en dient te geschieden vlak na de eerste groei (de maand juni) en vlak voor de tweede groeiperiode (rond begin augustus).

 

Coniferen – onze informatie

Coniferen

Coniferen als haagplant

Coniferen, wie kent ze niet? Overal in de wereld worden coniferen als haagplant aangeplant in tuinen en parken. Ze worden gewaardeerd om hun trouw: de meeste soorten blijven het hele jaar door groen. Ook de “zachte” uitstraling van de coniferen is een troef: het zijn naaldplanten die niet prikken. Kindvriendelijk, mooi, warm, lekker vol en blikdicht: coniferen zijn haagplanten waar je nauwelijks om heen kunt.

Voor veel mensen zijn coniferen synoniem met haagplanten. Dat vinden wij bij Haagplantenkopen.be natuurlijk niet, wij houden immers ook van onze andere haagplanten – maar coniferen zijn wel zo bijzonder dat ze een aparte categorie vormen in onze webwinkel. Wij geven deze haagplanten graag het beetje aandacht dat ze vragen. Want aandachttrekkers zijn het, die coniferen, een mooie conifeer trekt bekijks!

In onze categorie Coniferen ziet u ook dat er meerdere soorten coniferen bestaan. “De” conifeer bestaat niet. Bij ons vindt u klassiekers als leylandii, taxus en de thuja, maar bijvoorbeeld ook een conifeer die niet wintergroen is (maar wel heel mooi), de watercipres. Keuze genoeg, dat mag u natuurlijk ook wel verwachten van Haagplantenkopen.be.

Coniferen online bestellen

Coniferen online bestellen

Bij Haagplantenkopen.be kunt u coniferen online bestellen. Ze worden gewoon bij u thuis geleverd. U hoeft ze dus niet met een karretje ergens op te halen, u hoeft niet eens naar een tuincentrum. U blijft thuis en kiest op de computer. Zo gemakkelijk is het om coniferen te bestellen op het internet! Haagplantenkopen.be is natuurlijk een ervaren, bekende webshop, voor ons zijn de voordelen van online planten kopen eigenlijk gewoon vanzelfsprekend. Twijfelt u? We overtuigen u graag!

Coniferen online kopen is bij Haagplantenkopen.be veilig, vertrouwd en goedkoop. U bespaart geld, omdat wij geen tuincentrum open hoeven te houden. Minder personeel, minder onkosten: daar zit uw winst. Wij kopen de coniferen direct bij de kweker en daarna gaan ze door naar uw tuin. Dat is de formule. En dan is er nog iets extra’s: u koopt bij ons niet alleen jonge coniferen die nog groeien moeten, maar ook kant-en-klare coniferenhagen. Zie daarvoor ons menu voor kant-en-klare haagplanten, daar vindt u een handig overzicht.

Neemt u ook eens een kijkje in het brede Assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van de liguster, de beukenhaag, de haagbeuk of de berberis?