Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Levensboom

Er bestaan erg veel verschillende soorten Thuja (Nederlandse naam: Levensboom). De soorten die Haagplantenkopen.be u aanbiedt zijn allemaal prima geschikt voor het maken van een zichtdichte haag. Thuja soorten zijn zeer winterhard en gemakkelijk te verzorgen. Bovendien stellen ze geen hoge eisen aan de omstandigheden waarin ze groeien. De groei van Thuja soorten bedraagt circa 20-30 cm per jaar.
Bovenstaande eigenschappen maken Thuja coniferen een ideale haagplant voor veel van onze klanten.

Levensboom - onze informatie

Levensboom

Levensboom als haagplant

De levensboom of thuja is een klassieke haagplant. Levensbomen zijn op veel manieren de ideale haagplant: ze zijn zomer en winter groen, zijn goed bestand tegen ziektes, ze groeien hard, ze laten zich makkelijk snoeien. Hierin lijkt de levensboom wel op de taxus, maar anders dan deze alom geprezen conifeer verdraagt de levensboom een al te radicale snoei niet. Dat hoeft nauwelijks een nadeel te zijn, levensboom snoeien op een nette manier is niet moeilijk.

De levensboom spreekt tot de verbeelding. De naam van de plant bewijst dat al. Mensen zagen de thuja als het symbool van het leven, door de snelle groei en door de altijdgroene naalden. Levensbomen zijn sterk en vitaal. Ze blijvern u trouw: een thujahaag zal een vast onderdeel van uw tuin worden, een haag waar u altijd op terug kunt vallen. Geen wonder dus dat ook onze klanten veel waarde aan de levensboom hechten.

Levensboom kopen bij Haagplantenkopen.be

Levensboom kopen bij Haagplantenkopen.be

U kunt de levensboom kopen in onze webwinkel. Net zoals andere bekende coniferen zoals californische cipressen, leylandii coniferen, de watercipres en de Japanse lariks. De soorten in onze winkel zijn bedoeld als haagplanten, ze hebben dan ook precies de kwaliteiten die een haagplant volgens ons moet hebben. Natuurlijk blijft de levensboom een snelle groeier die gesnoeid moet worden, maar de levensbomen die wij verkopen hebben wel de mooiste proporties voor een blikdichte haag van een paar meter hoog. Dat geldt ook voor klassieke haagplanten zoals de liguster, de beukenhaag, de haagbeuk of de berberis.

Als klanten bij ons een levensboom kopen, dan rekenen ze op onze kwaliteit en service. Wij willen laten zien dat wij dat vertrouwen waard zijn. Een haagplant als de levensboom is wat dat betreft een inspiratiebron: snel, betrouwbaar, u kunt er altijd op terugvallen. Onze service is ook snel, wij leveren al binnen enkele dagen. Wij selecteren voor u de beste planten en bieden zeaan voor een gunstige prijs. Zo is Haagplantenkopen.be!