Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Veel gestelde vragen

Antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Keuzes maken in soorten, grootte en aantal 

Wat is het verschil tussen planten met blote wortels, met kluit en in container? Zie hiervoor de volgende pagina: Blote wortels, met kluit, in pot
Welke grootte van haagplanten is voor mij geschiktZie hiervoor de volgende pagina: De juiste grootte haagplanten kiezen. 
Hoeveel haagplanten heb ik voor mijn nieuwe haag nodigZie hiervoor de volgende pagina: Het juiste aantal haagplanten kiezen. U hunt uw nieuwe haag het beste zo dicht mogelijk aanplanten. Wanneer u niet genoeg budget heeft voor veel grote planten, kunt u het beste veel kleinere planten kopen in plaats van enkele grote. Wanneer u geduld heeft, is het resultaat uiteindelijk mooier. 
Wat zijn overwegingen alvorens ik bestel? Lees eens onze informatieve pagina's onderaan onze website pagina's, zoals: Haag en Tuin, Wintergroene Hagen, Kies een Haag van Coniferen, Verkrijgbaarheid haagplanten
 

Haagplanten planten en verzorgen

Haagplanten planten en verzorgen

Hoe moet ik mijn nieuwe haag aanplanten? Voor plantinstructies, zie de volgende pagina: Planthandleiding en verzorging. Wanneer u planten bij Haagplantenkopen.be bestelt, krijgt u een email met een link naar de pagina met plantinstructies. 
Hoe kan ik mijn nieuwe haag het beste verzorgen direct na aanplant? Zie hiervoor de volgende pagina: Planthandleiding en verzorging
Hoe kan ik mijn haag het beste snoeien en wanneer? Zie hiervoor de pagina: Voeden en Snoeien.
 

online kopen

Online kopen

Wie is Haagplantenkopen.be? Meer informatie over ons bedrijf kunt u hier vinden: Wie is Haagplantenkopen.be? 
Zijn alle prijzen op haagplantenkopen.be incl. BTW? Ja, alle prijzen die u ziet op haagplantenkopen.be zijn incl. BTW.
Hoe houdt Haagplantenkopen.be de prijzen laag
?
Zie hiervoor de pagina: Hoe we de prijzen laag houden.
Hoe kan ik veilig betalen bij Haagplantenkopen.be? Zie hiervoor de pagina: Betalingsmogelijkheden.
Waar kan ik de algemene voorwaarden van Haagplantenkopen.be vinden? Klik hier voor meer informatie.
Hoe weet ik dat mijn privacy gewaarborgd blijft bij Haagplantenkopen.be? Klik hier voor meer informatie.
Hoe zorgt Haagplantenkopen.be voor topkwaliteit haagplanten? Op de volgende manieren garanderen wij topkwaliteit haagplanten voor u. Zie de volgende pagina: Hoe wij voor de beste kwaliteit haagplanten zorgen
 

Transport en levering  

Transport en levering

Alle informatie over de verzendkosten en het transport vindt u overzichtelijk bij elkaar op deze pagina.
Achtergronden over het kweken van haagplanten tot en met het verzendklaar maken, vindt u op deze pagina.

Hoe zorgt Haagplantenkopen.be ervoor dat haagplanten in goede conditie bij mij aankomen? Hier hebben we 20 jaar ervaring in. Klik hier voor meer informatie.
Wanneer krijg ik mijn nieuwe haagplanten geleverd? Wanneer u bestelt heeft u de mogelijkheid de week van levering van u haagplanten te kiezen. Bij planten die direct geleverd kunnen worden, geldt: vóór maandagavond 23:59 uur besteld en betaald, de week daarop geleverd. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de bestelling pas later in ontvangst te nemen. Tijdens het bestelproces kunt u de gewenste leverweek eenvoudig selecteren.
Planten die we op een pallet versturen, versturen we aan het begin van de week. Op deze manier heeft u de planten aan het eind van de week in huis, zodat u uw planten in het weekend kunt planten.
Planten die we in een doos versturen, versturen we meerdere dagen per week. U kunt zonder problemen tot het weekend wachten met het planten van uw haag. Het beste kunt u uw planten (koel) en donker bewaren en voor het planten even kort in een emmer water zetten.
Kan ik de verzendkosten zelf berekenen? Ja, natuurlijk! Vul bij uw bestelling de postcode in en de website berekent automatisch uw verzendkosten.
Hoe worden de verzendkosten berekend? De verzendkosten die wij berekenen betalen wij direct aan onze transporteur. Wij verdienen hier dus niets aan. Onze transporteur berekent de verzendkosten aan de hand van uw postcode. 
Hoe wordt er geleverd? Indien u planten met kluit of planten in pot bestelt, worden deze op zogeheten éénrichtingspallets geleverd. Uw bestelling zal met een kleine vrachtauto geleverd worden. Wanneer uw bestelling uit meerdere pallets bestaat of wanneer u grote kant-en-klaar hagen heeft besteld, kan het zijn dat uw zending met een grote vrachtwagen wordt geleverd.
De chauffeur zet de pallets op een plaats direct aan de kant van uw weg of bij u op de oprit. U dient zelf uw nieuwe haagplanten van de pallet af te halen. De pallets blijven bij u achter.
Planten met blote wortels worden in dozen geleverd met DPD pakketdienst.
 
 
klantenservice  

Andere vragen

Heeft u andere vragen en wilt u contact per e-mail of telefoon? Klik hier. Ons team helpt u graag.