Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Taxus

Taxus soorten worden niet voor niets de koning onder de haagplanten genoemd: Taxus is erg gemakkelijk te snoeien (ook op hogere leeftijd), kan zeer oud worden en loopt zelfs na een flinke terugsnoei weer opnieuw uit.
Bovendien kunnen Taxus soorten onder andere bomen of struiken gebruikt worden, wat ervoor zorgt dat deze groep van coniferen een zeer goede keuze is voor uw haag.
Kortom: Taxus soorten zijn wat duurder dan veel andere coniferen soorten, maar zijn wel de eerste keuze voor een mooie en zeer duurzame haag.

 

Taxus - onze informatie

Taxus

Taxus als haagplant

De taxus is een haagplant met aanzien. Het is een heel bekende plant, zoals de liguster, de beuk en de haagbeuk. Veel mensen weten wel dat de taxus een conifeer met bijzondere kwaliteiten is. De taxus heeft eigenlijk alle eigenschappen die een haagplant zou moeten hebben: altijdgroen, snelgroeiend, makkelijk in onderhoud, probleemloos te snoeien, zelfs radicaal – taxus is een prachtproduct.

Wel is de taxus een giftige haagplant, zo giftig zelfs, dat wie ervan eet daaraan kan sterven. Het gif is sterk genoeg om een paard te doden. Dat is natuurlijk wel iets om rekening mee te houden. Voorkom dat vee aan uw taxus komt, maar denk ook om honden en kleine kinderen. De giftigheid maakt de taxus een verdedigende haagplant, ondoordringbaar en indrukwekkend. Het is dus zeker niet alleen een nadeel.

Taxus kopen bij Haagplantenkopen.be

Taxus kopen bij Haagplantenkopen.be

Taxus online kopen, dat kan bij Haagplantenkopen.be. In het begin hadden klanten nog wel eens moeite met dat idee, haagplanten kopen in de webwinkel. De taxus was één van de eerste producten die aansloeg. Waar mensen bij sommige haagplanten nog twijfelden aan de kwaliteit, daar vertrouwden ze bij taxus moeiteloos op deze haagplant, en op ons. Inmiddels staat Haagplantenkopen.be bekend als een betrouwbaar adres voor alle haagplanten. De taxus blijft wel een hardloper.

Neemt u overigens ook eens een kijkje bij andere coniferen zoals californische cypressen, leylandii coniferen, de Japanse lariks, de levensboom en de watercipres.

Als klanten een taxus kopen bij Haagplantenkopen.be gaan wij meteen voor ze aan de slag. We hebben een bijzondere band met de taxus, het is altijd leuk om een bestelling taxushagen de deur uit te doen. Het groen komt naar u toe en zal uw tuin voor altijd veranderen, want de taxus is een blijvertje, een vaste waarde in onze webshop en in uw tuin. Zo trouw is de taxus.