Kant-en-klaar Hagen

 1. Watercipres (Metasequoia) (200 cm)
  Vanaf € 175,80
  Kwaliteit:
  Kant-en-klaar Hagen
  Plantafstand:
  1.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  100L Pot

  Minimum bestelaantal: 3

  Aantal:
  3+
  € 201,60
  6+
  € 175,80

  Directe levering

Watercipres - onze informatie

Watercipres

Watercipres als haagplant

Op heel veel manieren is de watercipres bijzonder. Bladverliezende coniferen zijn natuurlijk ongewoon. De watercipres is ook apart door haar voorkeur voor natte gronden, bijvoorbeeld aan de rand van een watertje. Maar het meest tot de verbeelding spreekt toch wel dat deze cipres in de jaren ’60 van de vorige eeuw bijna was uitgestorven. Als haagplant heeft de watercipres een tweede leven gekregen.

In het wild komt de watercipres alleen nog voor in delen van China. De soort geldt dan ook nog steeds als bedreigd. Gelukkig is de watercipres in parken en tuinen nu veel te vinden. De plant is niet de makkelijkste haagplant denkbaar – watercipressen verdragen droogte slecht en het bladverlies in de herfst vinden sommige klanten een nadeel – maar de soort is erg winterhard. De watercipres heeft ook een schitterende natuurlijke uitstraling.

Watercipres bestellen bij Haagplantenkopen.be

Watercipres bestellen bij Haagplantenkopen.be

Watercipres kopen is nog altijd geen sinecure. Lang was de watercipres een plant voor specialisten: je vond ze wel in parken en bijzondere tuinen, maar nog niet als haag bij de gewone man. Haagplantenkopen.be maakt de watercipres nu voor iedereen toegankelijk. In onze webwinkel kunt u deze prachtige, warme haagplant bestellen. Uw tuin zal zeker meer uitstraling krijgen als er watercipres groeit, het is een haagplant die veel bekijks trekt.

Er zijn veel redenen waarom klanten bij ons hun watercipres kopen. Het is een snelgroeiende plant, dus als u een wat lege tuin heeft, bijvoorbeeld in een nieuwbouwwijk, dan kunt u met deze plant toch snel resultaat bereiken. Zeker tuinen aan het water, zoals je die in Nederland veel ziet, zijn erg geschikt voor de watercipres. Dankzij Haagplantenkopen.be kunt u straks in uw eigen tuin van deze schitterende haagplant genieten!