Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Haagplanten kopen. Hoe wij voor topkwaliteit zorgen

Haagplanten kopen. Hoe wij voor topkwaliteit zorgen

De verkoop van haagplanten soorten

Topkwaliteit! Daar draait het om bij Haagplantenkopen.be. We willen immers dat u nog lang geniet van de heesters die u bij ons heeft gekocht en die wellicht generaties lang een fraai heg in uw tuin vormt.  Natuurlijk is het voor ons een compliment wanneer u zo tevreden bent dat u meerdere malen bij ons bestelt, of Haagplantenkopen.be zelfs aanraadt bij uw vrienden. Om te zorgen dat u tevreden bent  met al onze soorten haagplanten, is het leveren van topkwaliteit niet alleen in uw belang maar ook voor ons van groot belang. 

Van haagplanten kweker tot bij u thuis voor de beste prijs

  • Haagplantenkopen.be werkt samen met kwekers die erg veel ervaring hebben in het kweken van heesters en coniferen voor haagplanten. Dit zijn bedrijven met een goede reputatie in de branche. 
  • Haagpanten.net heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en het logistieke proces met betrekking tot haagplanten. We weten dus ook precies hoe de planten goed vervoerd kunnen worden om vervolgens volgens afspraak keurig bij u thuis te arriveren.
  • Onze kwekers ontfermen zich over de verzorging en kwaliteit van de planten, zodat de heesters altijd in topconditie uitgeleverd kunnen worden. Tot op de dag van verzending staan de planten bij de kweker.
  • Planten worden binnen een dag uitgestoken of vergaard, verpakt en verstuurd en zijn door een uitgekiend logistiek proces slechts kort onderweg (maximaal 2 dagen). 
De verkoop van haagplanten soorten

Ik wil meer weten over het het logistieke proces.

Ik wil weten met welke transporteurs u werkt.

Ik wil nu eerst naar de catalogus en heestersoorten bekijken.