Plantenbakken

Op Haagplantenkopen.be bieden wij u een compleet pakket haagplanten aan om in uw tuin te planten, maar ook op uw balkon, dakterras, binnenplaats of tuinterras kunt u zorgen voor privacy. Dit doet u door het plaatsen van kant-en-klaar-haagelementen in de door ons speciaal geselecteerde plantenbakken voor hagen, innovatieve producten die sinds kort beschikbaar zijn in onze webshop. Wij hebben voor u al de juiste afmetingen plantenbakken geselecteerd, zodat de haagelementen stevig staan en voldoende ruimte hebben om in de bakken door te kunnen groeien. U heeft een ruime keuze tot uw beschikking, zodat u de plantenbakken kunt kiezen die het beste bij uw stijl en situatie passen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen, maar ook uit verschillende vormen en groottes.

Alle soorten combinaties zijn uiteraard mogelijk, u wordt slechts gelimiteerd door uw eigen creativiteit en fantasie. Cortenstaal heeft een stoere en robuuste uitstraling. Combineer een plantenbak van Cortenstaal met een taxus baccata kant-en-klaarhaag en u bent er zeker van dat u aan uw terras of balkon een exclusieve uitstraling geeft. Mocht u meer van strak en modern houden, dan is hoogglans polyester de beste keuze. Dit kunt u bijvoorbeeld combineren met een mooie, strakke beukenhaag. Of gaat uw voorkeur uit naar traditioneel en robuust? Dan is een plantenbak van hardhout de juiste keuze. Dit materiaal zorgt voor een landelijke en meer natuurlijke uitstraling. Als u echter meer een volger van trends bent kunt u het beste kiezen voor plantenbakken van verzinkt staal of aluminium, op dit moment een populaire keuze als haagplantenafscheiding op terrassen of balkons.

Plantenbakken bestellen

Op Haagplanten.net kunt u de verschillende soorten plantenbakken eenvoudig bestellen in combinatie met de door u uitgekozen haagplanten. De plantenbakken die wij u aanbieden zijn zeer geschikt voor kant-en-klaarhagen. Wij leveren u de plantenbakken inclusief de bijbehorende potgrond. Dankzij dit handige totaalpakket van plantenbakken, haagplanten en potgrond kunt u direct aan de slag op uw dakterras, tuinterras of balkon om meteen privacy te creëren. De bestelprocedure is zeer eenvoudig: u kiest de plantenbakken uit die het beste bij u passen en vervolgens wordt de hoeveelheid potgrond die daarbij hoort al automatisch berekend. Daarna hoeft u alleen nog maar een keuze te maken uit ons brede assortiment haagplanten en uw winkelwagen kan gevuld worden. Vervolgens moet de bestelling door u bevestigd worden en gaat de verzending zo snel mogelijk van start.

Haagplanten.net levert snel, is betrouwbaar en biedt de beste service. U hoeft slechts te kijken naar de beoordelingen van onze tevreden klanten om hiervan overtuigd te raken. Wij zorgen voor het contact met de kweker en kwaliteitscontrole, u hoeft slechts uw bestelling af te wachten. Heeft u verder behoefte aan advies over de keuze van uw plantenbakken in combinatie met onze haagplanten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, deze staat u graag te woord.