Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Plantenbakken

Op Haagplantenkopen.be bieden wij u een compleet pakket haagplanten aan om in uw tuin te planten, maar ook op uw balkon, dakterras, binnenplaats of tuinterras kunt u zorgen voor privacy. Kies dan voor onze prachtige plantenbakken. Speciaal voor u geselecteerd met de beste kwaliteit. Plaats bijvoorbeeld uw kant-en-klaar-hagen in de door ons speciaal geselecteerde plantenbakken voor hagen. Ook zijn er andere vormen en afmetingen plantenbakken beschikbaar voor het solitair plaatsen van planten of bomen. U heeft een ruime keuze tot uw beschikking, zodat u de plantenbakken kunt kiezen die het beste bij uw stijl en tuin passen. Onze plantenbakken hebben ieder hun eigen sfeer. De plantenbak moet namelijk passen bij de uitstraling van uw tuin. Wij bieden verschillende stijlen, maten, kleuren en vormen aan. 

Diverse stijlen plantenbakken verkrijgbaar

Er zijn diverse stijlen plantenbakken beschikbaar op onze webshop. Ze worden onderverdeeld in drie verschillende stijlen: betonlook, strak & modern en natuurlijke uitstraling. Alle plantenbakken zijn allemaal gemaakt van kunststof, maar door de verschillende afwerkingen hebben ze een totaal andere sfeer. De betonlook plantenbakken hebben de robuuste uitstraling van beton, maar zijn door het gebruik van kunststof gemakkelijk te tillen. De plantenbakken met natuurlijke uitstraling gaan door de natuurlijke kleuren op in de omgeving van uw tuin. De stijl strak & modern zijn prachtige strakke plantenbakken met een moderne en chique uitstraling.

De plantenbakken zijn gemaakt van polyester of glasvezelversterkt kunststof (GVK) en zijn hierdoor licht van gewicht maar wel stevig. De plantenbakken worden gemaakt van de beste materialen en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze UV-bestendig en vorstbestendig. U kunt de planten bakken daarom het hele jaar in de tuin laten staan. De plantenbakken zullen niet verkleuren of breken door het weer. Om dit te garanderen ontvangt u vijf jaar fabrieksgarantie op de plantenbakken.

Plantenbakken sfeerfoto tuin1

Plantenbakken eenvoudig online bestellen

Bij ons kunt u de verschillende soorten plantenbakken eenvoudig en snel bestellen in combinatie met de door u uitgekozen (haag)planten of bomen. De bestelprocedure is gemakkelijk. Kies voor de stijl die het beste bij u past, u kunt kiezen uit: natuurlijke uitstraling, betonlook of strak & modern. U kunt dan kiezen voor de juiste afmeting, vorm en kleur. De vormen, kleuren en afmetingen kunnen per stijl verschillen. 

Haagplantenkopen.be levert snel, is betrouwbaar en biedt de beste service. U hoeft slechts te kijken naar de beoordelingen van onze tevreden klanten om hiervan overtuigd te raken. Heeft u behoefte aan advies over de keuze van uw plantenbakken in combinatie met onze haagplanten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord.

Plantenbakken sfeerfoto tuin2