Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Leibomen

Leibomen zijn bomen die aan bamboelatten in een bepaalde vorm groeien. Zij kunnen zo gebruikt worden als haag of als overkapping voor de tuin, al naargelang de vorm van de boom. Leibomen zijn te koop in twee varianten: voorgeleide bomen en versgeleide bomen. Het verschil tussen de twee zal hieronder uiteengezet worden. Leibomen geven uw tuin een verzorgde uitstraling en kosten in de praktijk veel minder inspanning dan hun uiterlijk doet vermoeden. Veelal zijn leibomen te vinden in voortuinen, om te voorkomen dat voorbijgangers het huis in kunnen gluren.

Versgeleide leibomen

Op onze boomkwekerijen groeien de leibomen eerst uit tot de gewenste hoogte. In de winter worden de bomen voorzichtig uit de grond gehaald en worden de beste takken om bamboerekken heen gelegd. Zo kunnen zij verder groeien in de vorm die ze als leiboom moeten hebben. Voor versgeleide leibomen is dit het moment dat ze verkocht kunnen gaan worden. Bij Haagplantenkopen.be hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met het uitkiezen en verkopen van leibomen. We weten dus precies waar we op moeten letten, zodat we echt kwaliteit kunnen leveren.

Voorgeleide leibomen

Voorgeleide leibomen worden nadat ze geleid zijn terug in de grond geplant bij de kweker. Zij worden nog twee of drie jaar met veel aandacht verzorgd, voordat ze in de verkoop gaan. Het voordeel hiervan, voor de koper, is dat de voorgeleide leibomen al een stuk verder uitgegroeid zijn en niet zo kaal in uw tuin komen te staan. Het spreekt vanzelf dat de voorgeleide leibomen wel een stukje duurder zijn dan de versgeleide leibomen.

Leibomen kopen bij Haagplantenkopen.be

Zoals gezegd hebben wij van Haagplantenkopen.be jarenlange ervaring met het verkopen van haagplanten en leibomen en weten daardoor exact waar we op moeten letten om de kwaliteit van een boom of plant te bepalen. Zo kunnen wij u verzekeren dat wij alleen de beste leibomen aan u aanbieden. Op onze webshop kunt u verschillende soorten leibomen kopen. Niet alleen zit er een verschil in voorgeleide en versgeleide bomen, maar ook de plantensoort (wij verkopen onder andere beuken, carpinus en lindes) en de vorm. Op onze site vindt u schermvormige bomen, dakvormige, blokvormige en leivormige bomen.

Via onze webshop bomen kopen, is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens voordelig. U hoeft zelf nergens naartoe, maar u kunt gewoon van achter uw computer uw bomen bestellen. Wij hoeven als webshop geen uitgebreid tuincentrum in te richten en kunnen op die manier ook onze kosten laag houden. Dat voordeel voor ons is terug te zien in de prijzen van onze producten en dus ook onze leibomen.