Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Aanplantservice

Wilt u nieuwe (haag)planten in uw tuin maar heeft u zelf niet de tijd om ze aan te planten? Haagplantenkopen.be biedt de aanplantservice aan! Wij werken samen met een team van excellente hoveniers in Nederland en België die van elk project een succes weten te maken. 

Onze werkwijze

  Bestel zelf snel en gemakkelijk uw haagplanten op onze website www.haagplantenkopen.be. Kies de (haag)planten die het beste passen bij uw wensen. Kies de gewenste planthoogte en vul het aantal stuks/meters in. Plaats uw bestelling in het winkelmandje en rond de bestelling af. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

 

Kies bij het afronden van uw bestelling voor de gewenste leverweek. Na het afronden van de bestelling vult u het formulier van de aanplantservice op deze pagina zo volledig mogelijk in. Wij komen zo spoedig mogelijk met een gepaste prijsopgave.   

 

  Na akkoord van de prijsopgave komt een vakkundige hovenier uit ons netwerk op de afgesproken datum uw tuin aanplanten. Binnen de kortste keren kunt u genieten van de privacy in uw tuin. 

 

Interesse in onze aanplantservice? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij komen zo snel mogelijk met een passende prijsopgave. 

Persoonlijke informatie
Adres Gegevens
Aanplanten van een nieuwe haag

In welke periode wilt u uw haag aanplanten?

Verwijderen van een oude haag (Optioneel)
Foto’s uploaden

Toegestane bestanden: doc, docx, pdf, png, jpg
Maximale bestandsgrootte: 6MB