Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Klachtenafhandeling

Haagplantenkopen.be doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over de afwikkeling van uw bestelling en de kwaliteit van de geleverde producten.

Heeft u een klacht? Dan proberen wij deze samen met u zo goed mogelijk op te lossen. Hieronder vindt u alle informatie over onze klachtenafhandelingsprocedure voor consumenten.

1. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
2. Klachten dienen altijd schriftelijk te worden ingediend. Dit kan op de volgende manieren:
- Per email, door een email te sturen naar info@haagplantenkopen.be
- Per post. U kunt uw brief richten aan:

Plants Online BV
Noorderbaan 14
5388 RB Nistelrode
Nederland

3. U ontvangt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw klacht een reactie. Deze reactie bestaat in ieder geval uit een ontvangstbevestiging en een indicatie van de tijd die benodigd is om de klacht op te lossen.
4. Een klacht over een product, dienst of de service kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar Haagplantenkopen.be als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.
5. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling van de Stichting Webshop Keurmerk. Informatie hierover vindt u op de website www.keurmerk.info.