Leylandii coniferen

Cupressocyparis leylandii soorten behoren tot de snelstgroeiende coniferensoorten die er bestaan. Per jaar kunnen Cupressocyparissen wel 80 cm groeien, afhankelijk van lichtinval en standplaats. Vooral de groene variëteiten van Cupressocyparis leylandii hebben de eerste jaren een open groeiwijze, waardoor het even duurt voor ze zichtdicht zijn. Soorten als Castlewellan Gold groeien vanaf het begin een stuk compacter en zijn dan ook sneller zichtdicht. Snoeien van Cupressocyparis leylandii soorten moet tweemaal per jaar gebeuren om een mooie, strakke haag te verkrijgen.

Leylandii coniferen - onze informatie

Leylandii coniferen

Leylandii coniferen als haag

De leylandii coniferen, kortweg leylandii, zijn zeer populaire haagplanten. Daar zijn veel redenen voor. Omdat ze zo snel groeien, zijn ze veel in nieuwbouwwijken geplant, om zo in korte tijd wat beschutting te krijgen. De mooie groene kleur, die deze haagplanten het hele jaar door behouden, is natuurlijk ook bijzonder aantrekkelijk. Leylandii zijn gewoon prachtige planten voor in een haag.

Leylandii coniferen vormen niet meteen een blikdichte haag. Ondanks hun snelle groei zult u daar enig geduld voor moeten hebben. De Californische cipres en de levensboom groeien weliswaar langzamer, maar zijn wel sneller blikdicht. Dit verschilt wel per soort. Bij Haagplantenkopen.be kunt u verschillende soorten leylandii coniferen bestellen, allen geselecteerd op hun goede kwaliteiten voor de tuin. Als u op de bovenstaande afbeeldingen klikt krijgt u meer informatie per soort.

Uiteraard bieden wij ook andere coniferen aan, zoals de Japanse lariks, de fijnspar, de bekende taxus of de watercipres. Of misschien zoekt u een wintergroene haag zoals de berberis en de hulst? Ook bladverliezende hagen zoals de beuk, de haagbeuk en de liguster zou u beslist eens moeten overwegen. Het assortiment biedt voor ieder wat wils.

Leylandii coniferen kopen bij Haagplantenkopen.be

Leylandii coniferen kopen bij Haagplantenkopen.be

Leylandii coniferen zijn gewilde haagplanten, die door veel aanbieders worden verkocht. Haagplantenkopen.be probeert zich van andere aanbieders te onderscheiden door lage prijzen een goede service. Onze klanten weten ons te vinden, niet alleen voor coniferen, maar ook voor de vele andere haagplanten in onze webwinkel. Leylandii kopen doet u dus bij Haagplantenkopen.be.

Haagplantenkopen.be vindt een snelle levering van een bestelling belangrijk. Als u leylandii coniferen bestelt in onze webwinkel, dan gaan wij dadelijk voor u aan het werk. We zorgen ervoor dat de coniferen al enkele werkdagen later bij u worden bezorgd. Mocht het toch langer duren, dan hoort u dat meteen van ons. Goede service, dat is ook goede informatie en open zijn over ons werk. Dat is de stijl van Haagplantenkopen.be.