Pot

 1. Boerenjasmijn (40-60 cm)
  Vanaf € 4,50
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 6,20
  50+
  € 5,10
  100+
  € 4,70
  200+
  € 4,50
  Leverbaar vanaf plantseizoen
  augustus 2020
  Bestellen is mogelijk

Boerenjasmijn - onze informatie

Boerenjasmijn

Boerenjasmijn als haagplant

De boerenjasmijn is een geliefde haagplant. Klanten waarderen de boerenjasmijn om de mooie witte bloemen, die aangenaam geuren. Aan die geur dankt deze plant ook haar naam: de geur doet denken aan jasmijn, hoewel de boerenjasmijn niet aan de gewone jasmijn verwant is. Dit is zeker een charme. Thuiskomen en meteen de haag ruiken, dat is een feestje.

De boerenjasmijn is een informele haagplant, die prachtig uitwaaiert en dus het best tot haar recht komt als ze volop de ruimte krijgt in uw tuin. Juist voor landelijke, groots opgezette tuinen is de boerenjasmijn erg geschikt. De plant gaat goed op in de omgeving en zal meer leven in uw tuin brengen. Let alleen wel op voor de kat: de boerenjasmijn is giftig voor katten, en hoewel zij er meestal niet van zullen eten, kunnen ze dit soms toch doen.

Boerenjasmijn kopen bij Haagplantenkopen.be

Boerenjasmijn kopen bij Haagplantenkopen.be

Bij Haagplantenkopen.be is de boerenjasmijn een vertrouwd gezicht. Deze plant is al lang een deel van ons assortiment en we krijgen veel leuke reacties van klanten, vooral over de heerlijke geur. Boerenjasmijn kopen bij Haagplantenkopen.be is dan ook prettig winkelen, en met deze plant haalt u echt weer wat moois binnen in uw tuin. Bestel de boerenjasmijn dan ook in onze webwinkel, dat kan eenvoudig via bovenstaand menu.

Zodra u besteld heeft, maken wij ons sterk voor de spoedige bezorging van uw boerenjasmijn. Na de bezorging kunt u de haagplant planten. Dan begint voor u het genieten. Natuurlijk, zo’n plant moet groeien, deel worden van uw tuin, dat duurt even – maar zelfs de eerste bloei is prachtig. We horen graag later hoe de boerenjasmijn u bevalt!

Bekijkt u daarnaast ook het overige assortiment eens. Wij bieden u interessante haagplanten zoals coniferen, taxus, liguster en laurier. Bij ons kunt u ook terrecht voor haagbeuken en beukenhaag.