Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Rhododendron

Alle rhododendronsoorten die Haagplantenkopen.be aanbiedt zijn wintergroene haagplanten. Alle soorten zijn voor u geselecteerd op heldere bloemkleuren, en uiteraard is het mogelijk verschillende soorten te combineren.

Alle door Haagplantenkopen.be aangeboden rhododendrons zijn door hun groeivorm uitstekend geschikt voor gebruik als haagplanten, maar uiteraard ook als vakbeplanting. Rhododendrons kunnen prima groeien op zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen en zelfs onder bomen.

U hoeft uw rhododendronhaag niet te snoeien. Wel kunt u uitgebloeide bloemen verwijderen om een snelle groei te stimuleren. Wanneer uw rhododendrons te groot worden, kunt u deze terugsnoeien tot op het oude hout. De rhododendrons lopen dan weer uit, maar zullen het eerste jaar niet bloeien.

Rhododendrons zijn zuurminnende planten. Dat wil zeggen dat rhododendrons van zure, humusrijke grond houden. Om u ervan te verzekeren dat de rhododendron goed zal groeien, kunt u tuinturf toevoegen in het plantgat. Dit maakt de grond wat zuurder. Rhododendrons groeien het beste wanneer de grond goed waterdoorlatend is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op