Pot

 1. Chinees Klokje (40-60 cm)
  Vanaf € 4,50
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  5.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 6,20
  50+
  € 5,10
  100+
  € 4,70
  200+
  € 4,50

  Directe levering

 2. Chinees Klokje (60-80 cm)
  Vanaf € 13,20
  Kwaliteit:
  Extra kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 18,10
  15+
  € 15,30
  50+
  € 13,90
  100+
  € 13,20

  Directe levering

 3. Blote wortel

 4. Chinees Klokje (40-60 cm)
  Vanaf € 1,38
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  Blote wortels

  25 stuks per verpakking

  Aantal:
  +
  € 1,94
  50+
  € 1,68
  100+
  € 1,51
  500+
  € 1,38
  Leverbaar vanaf plantseizoen
  oktober 2020
  Bestellen is mogelijk

Chinees klokje - onze informatie

Chinees klokje

Chinees klokje als haagplant

Het Chinees klokje is een haagplant die opvalt door haar aantrekkelijke kleuren. Om echt te kunnen genieten van de sierwaarde die deze planten hebben, zult u het Chinees klokje regelmatig moeten snoeien. Dan komen de bijzondere gele kleuren op, die het Chinees klokje zo’n gewilde sierplant maken. Als haagplant wordt deze soort dan ook om die sierwaarde geplant, blikdichte hagen vormt het Chinees klokje niet.

Het Chinees klokje heeft een lange geschiedenis. De bekendste soorten komen uit China, maar sommige soorten zijn ook in Zuidoost-Europa inheems. De plant heeft zich in de loop der eeuwen over een heel groot gebied weten te verspreiden. Dat bewijst wel dat het Chinees klokje een taaie is: deze plant groeit eigenlijk overal wel, ook in uw tuin. Alleen vergt ze dan wel wat onderhoud.

Chinees klokje kopen bij Haagplantenkopen.be

Chinees klokje kopen bij Haagplantenkopen.be

Als u een Chinees klokje wilt kopen voor in de tuin, dan treft u meestal de soort Forsythia intermedia aan. Dit is een kruising van twee Chinese klokjes. Ze zijn gekruist om zo de optimale soort voor in de tuin te krijgen. Het gebruik van een bekende cultivar heeft veel voordelen. Het snoeien van het Chinees klokje vergt enige oefening, maar omdat deze ondersoort zo bekend is, is er genoeg informatie beschikbaar. Dat is bij ongewonere soorten niet het geval.

U kunt het Chinees klokje bestellen bij Haagplantenkopen.bet. Dan maakt u meteen ook kennis met onze service. Bij Haagplantenkopen.be hechten we veel waarde aan een prettige winkelervaring. Wij hopen dat u zo tevreden bent dat u ook voor andere plekken in de tuin haagplanten uit onze webwinkel uitkiest. Er is keuze genoeg, het Chinese klokje is nog maar het begin!

Wat dacht u bijvoorbeeld van coniferen, taxus of laurier? Het zijn stuk voor stuk echte klassiekers. Alsof dat nog niet genoeg is bieden wij u ook de welbekende liguster of een prachtige haagbeuk en beukenhaag aan. Dit is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod!