Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Potentilla

Potentilla (Heesterganzerik) is een plantengeslacht uit de rozenfamilie. De soorten die Haagplantenkopen.be aanbiedt zijn allemaal geschikt voor het maken van lage haagjes (tot maximaal ongeveer 70 cm. hoog). Potentilla soorten hoeven weinig tot niet gesnoeid te worden. Wanneer u toch wilt snoeien doet u dat het beste in de lente, na de laatste vorst. Potentilla soorten vormen een rijk bloeiende, informele haag.

De beste standplaats van heesterganzerik is in de zon of halfschaduw. Toepassing in grote groepen is ook mogelijk. U kunt verschillende soorten combineren, om zo een schitterende bloemenpracht te verkrijgen.

Heesterganzerik - Onze informatie

Heesterganzerik

Heesterganzerik als haagplant

Wie de heesterganzerik als haagplant aanschaft zal zien dat deze het bijzonder goed doet in combinatie met andere kleine (haag)planten of boompjes. De heesterganzerik heeft niet veel onderhoud nodig en is geschikt voor vrijwel elke tuin. Zijn bloemen zijn wit, rood of geel van kleur en zullen uw tuin opvrolijken. Vlinders zijn er dol op.

De heesterganzerik is heel makkelijk te planten. U kunt hem in iedere grond plant, de heesterganzerik heeft geen bepaalde voorkeur. Verder kan deze haagplanten veel extreme temperaturen aan, of deze nou heel warm zijn of heel koud zijn (tot -25 graden Celsius). U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hitte of de kou, want de heesterganzerik kan er allemaal tegen! Snoei uw heesterganzerik een keer per jaar, u zult er prachtige gekleurde bloemen voor terugkrijgen, die ook nog na de zomerperiode zullen bloeien.

Heesterganzerik online bestellen

Heesterganzerik online bestellen

In onze webwinkel kunt u eenvoudig en snel uw heesterganzerik online bestellen. Selecteer de plant van uw keuze. Haagplantenkopen.be heeft in het bestelmenu voor een automatisch rekensysteem gezorgd, die precies uitrekent hoeveel haagplanten u voor een bepaalde tuinoppervlakte (in meters) nodig heeft. U weet precies waar u aan toe bent bij Haagplantenkopen.be en betaalt dus nooit teveel.

Haagplantenkopen.be zorgt dat uw heesterganzeriken s’ ochtends bij u worden thuisbezorgd, zodat u meteen kan beginnen met planten. U heeft dezelfde avond dus al een prachtige haag in uw tuin staan. Dit allemaal voor een concurrerende, vaste lage prijs. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Haagplantenkopen.be!

Hier vindt u namelijk ook andere klassieke haagplanten zoals coniferen, liguster, taxus, laurier, haagbeuk en beukenhaag.