Pot

 1. Bonte haagliguster (60-80 cm)
  Vanaf € 6,10
  Kwaliteit:
  Extra kwaliteit
  Plantafstand:
  3.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 8,40
  15+
  € 7,60
  50+
  € 7,20
  200+
  € 6,10

  Directe levering

Bonte haagliguster: een interessante en prachtige haagplant

Bonte haagliguster: een interessante en prachtige haagplant

De bonte haagliguster is een haagplant die een grote populariteit geniet onder tuinliefhebbers. De bonte haagliguster lijkt aardig op de gewone liguster, met uitzondering van het blad. Het blad van de bonte liguster is tweekleurig. Dat maakt deze haagplant net even wat interessanter. De bonte liguster is een prachtige aanvulling op uw tuin. Deze haagplant past goed bij veel verschillende tuinontwerpen en combineert prima met veel andere beplanting. Een haag van bonte haagliguster zal zeker de aandacht naar zich toe trekken – uiteraard in positieve zin.

Bonte haagliguster planten in uw tuin

Bonte haagliguster planten in uw tuin

De bonte haagliguster is niet alleen door zijn uiterlijk erg in trek. Ook omdat hij in de meeste omstandigheden goed gedijt en sterk en gezond blijft, planten veel tuiniers de bonte haagliguster aan. Een robuuste haagplant waarvan u nog een lange tijd kunt genieten is natuurlijk heel aantrekkelijk om in uw tuin te planten. In de meeste grondsoorten groeit de bonte haagliguster prima. Ook in gebieden waar veel harde wind staat of sprake is van luchtvervuiling blijft deze haagplant fier overeind staan. We raden wel aan om de bonte haagliguster tweemaal per jaar te bemesten om hem zo gezond en sterk mogelijk te houden.

De bonte haagliguster snoeien

De bonte haagliguster snoeien

De bonte haagliguster kan het best een of twee keer per jaar worden gesnoeid. Wilt u een strakker resultaat, dan kunt u vaker snoeien. Elke keer dat u een haag van bonte haagliguster snoeit stimuleert u zijn dichte vertakking. Gebruik altijd scherp snoeigereedschap bij het snoeien van de bonte haagliguster. Op deze manier krijgt u een mooi strak en verzorgd resultaat. Bent u een beginner op het gebied van haagplanten snoeien? Dan kunt u een touw spannen langs de haag. Vervolgens knipt u de haag langs het touw. Zo ontstaat er een mooie, strakke en symmetrische lijn.

Online bonte haagliguster kopen op Haagplantenkopen.be

Online bonte haagliguster kopen op Haagplantenkopen.be

Wanneer u de bonte haagliguster wilt kopen bent u bij Haagplantenkopen.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u op veilige en eenvoudige manier diverse haagplanten online aanschaffen. De bonte haagliguster kan binnen korte tijd in uw tuin staan, aangezien wij een snelle service nastreven. Bereken op onze website hoeveel haagplanten u nodig heeft bij het aanleggen van uw tuinafscheiding. Daarna kunt u het aantal bonte haagligusters bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw haagplanten met de grootste zorg worden verpakt en naar u worden vervoerd. U hoeft de bonte haagligusters enkel nog aan te planten. Heeft u nog vragen over onze haagplanten of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze bonte haagliguster. Maar ook voor persoonlijk advies op maat kunt u uiteraard bij ons terecht. We helpen u graag bij het creëren van een schitterende erfafscheiding!