Pot

 1. Ribes 'King Edward VII' (40-60 cm)
  Vanaf € 4,50
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 6,20
  50+
  € 5,10
  100+
  € 4,70
  200+
  € 4,50

  Directe levering

 2. Ribes 'King Edward VII' (60-80 cm)
  Vanaf € 13,20
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 18,10
  15+
  € 15,30
  50+
  € 13,90
  100+
  € 13,20

  Directe levering

 3. Blote wortel

 4. Ribes 'King Edward VII' (40-60 cm)
  Vanaf € 1,49
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  Blote wortels

  25 stuks per verpakking

  Aantal:
  +
  € 2,70
  50+
  € 2,21
  100+
  € 1,82
  500+
  € 1,49
  Leverbaar vanaf plantseizoen
  oktober 2020
  Bestellen is mogelijk

Ribes - onze informatie

Ribes

Ribes als haagplant

De Ribes King Edward VII is een haagplant met een koninklijke titel. Dat schept verwachtingen. Deze Ribes is zeker een voorname haagplant, die uw tuin een extra glans geeft. Maar soms wordt deze koningsplant wel oneerbiedig “een rijke stinkerd” genoemd, omdat ze een heel specifieke geur verspreidt. Dat maakt het zeker een plant waar je van houdt of niet – er is nauwelijks een tussenweg.

De geur van de Ribes King Edward VII vinden sommige mensen lekker, andere niet. Het is echt een kwestie van smaak. Stinken vinden we bij Haagplantenkopen.be dan ook geen leuk woord. Wij houden van onze producten, met al hun eigenaardigheden. Mensen bellen ons soms met de vraag of de Ribes King Edward VII in hun tuin zal stinken of niet. Dan zeggen we: koop de plant niet, wees eerst zeker van uw keuze voor deze haagplant. Deze plant moet wel goed bij u passen!

Ribes King Edward VII kopen

Ribes King Edward VII kopen

Houdt u van de Ribes King Edward VII? Dan kunt u deze haagplant kopen in onze webwinkel. Als u twijfelt over de geur is een webwinkel natuurlijk onhandig, daar zijn we eerlijk over. Sommige klanten zijn eerst gaan ruiken in een openbare tuin of bij een tuincentrum, om de plant daarna bij ons te bestellen. Dat kunt u ook doen. Online ribes bestellen is goedkoper dan winkelen in een tuincentrum, dat voordeel blijft!

De Ribes King Edward VII wordt van het najaar tot en met het voorjaar geleverd. Dat is ook de perfecte tijd om deze koninklijke struik te planten. Natuurlijk kunt u wel vooruit bestellen, dan houden we daar rekening mee. Onze service is ons al evenveel waard als al die planten die we koesteren... Kijk maar eens rond in de webwinkel!

U zult dan vast en zeker ook andere, interessante haagplanten tegenkomen zoals coniferen, liguster, haagbeuk, beukenhaag, laurier en taxus. Dit is slechts een kleine greep uit het ruime keuzeaanbod. Laat u zich gewoon eens verrassen!