Plugplanten

 1. Sleedoorn (40-60 cm)
  Vanaf € 1,35
  Kwaliteit:
  Extra kwaliteit
  Plantafstand:
  6.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Cellen

  Minimum bestelaantal: 30

  Aantal:
  30+
  € 1,83
  90+
  € 1,69
  150+
  € 1,43
  300+
  € 1,35

  Directe levering

 2. Pot

 3. Sleedoorn (60-100 cm)
  Vanaf € 2,50
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  6.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 3,40
  15+
  € 2,80
  50+
  € 2,60
  200+
  € 2,50

  Directe levering

Sleedoorn - onze informatie

Sleedoorn

Sleedoorn als haagplant

De sleedoorn is een uitzonderlijk product voor onze webwinkel. Het leeuwendeel van onze producten bestaat uit haagplanten voor in de tuin. De sleedoorn daarentegen is voor gewone tuinen ongeschikt. Dit is juist een haagplant die in wilde hagen hoort te groeien, bijvoorbeeld als afscheiding tussen weilanden. Haagplantenkopen.be heeft een brede oriëntatie. Met de sleedoorn richten wij ons op een ander deel van de markt.

Erfafscheidingen van haagplanten zijn, zeker in heuvelachtige gebieden, heel klassiek. Tussen de weilanden groeien wilde heggen, bijvoorbeeld sleedoorn, die het landschap een prachtige aanblik geven. We spreken wel van een “coulissenlandschap”: de wereld als toneel, met steeds wisselende decors van gebladerte en bloesem. De sleedorn zorgt voor zo’n decor en is dan ook een verrijking voor de hele omgeving.

Sleedoorn kopen bij Haagplantenkopen.be

Sleedoorn kopen bij Haagplantenkopen.be

Beschikt u over een aanzienijke hoeveelheid grond en wilt u graag een landelijke, traditionele erfafscheiding aanplanten? Dan kunt u bij Haagplantenkopen.be gewoon terecht. Wij verkopen sleedoornhagen aan particulieren. Voor de levering zorgen wij, het planten kunt u dan zelf doen. We kunnen de sleedoorn op ieder wenselijk adres afleveren, dus bij u thuis, maar ook op het land waar u ze wil gaan planten.

U kunt sleedoorn kopen in onze webwinkel, met een paar eenvoudige klikken. Natuurlijk kunt u ook op andere manieren contact met ons opnemen, zodat u deze aankoop in goede onderlinge verstandhouding kunt doen. Een sleedoorn bestellen in een webwinkel, sommige van onze klanten vinden dat de eerste keer toch wat onwennig. Onze service maakt online winkelen leuk!

Bekijkt u ook gerust eens het overige assortiment op Haagplantenkopen.be. Wij bieden u namelijk ook klassiekers zoals de liguster, de haagbeuk, de beukenhaag, de laurier, taxus en coniferen aan.