Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Haagplanten kopen

Op Haagplantenkopen.be kunt u, jawel, haagplanten kopen. Dat klinkt vrij logisch, gezien de naam van onze site. Haagplanten kopen gaat bij ons eenvoudig via de elektronische snelweg. U kunt bij ons uw haagplanten kopen van achter uw pc en wij komen ze bij u thuis afleveren. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is de haagplanten planten en verzorgen. Minder tijd kwijt aan het bestellen van planten is meer tijd over om in de tuin te werken!

Welke haagplanten kan ik online kopen?

Bij Haagplantenkopen.be hebben wij een uitgebreid scala aan haagplanten in de aanbieding. Ons assortiment varieert van de klassieke coniferen zoals taxus, levensboom of leylandii conifeer tot de minder gangbare haagplanten als sering, Chinees klokje of sneeuwbal. Wat voor haag u ook in de tuin wilt planten, wij hebben de ideale haagplant ervoor te koop staan.

Bent u op zoek naar een robuuste, zichtdichte haag als tuinafscheiding? Dan kunnen wij u onze coniferen warm aanbevelen. Ook de populaire laurier of de als haagplant minder vaak gebruikte Japanse broodboom zijn erg geschikt voor deze taak. Vindt u het niet erg als de haag in de winter wat blaadjes verliest? Dan zijn ook de haagbeuk, beukenhaag en liguster goede opties.

Voor lage sierhaagjes wordt de buxus vaak gebruikt. Dit plantje heeft sierlijke, kleine blaadjes en is door zijn dichte groeivorm erg gemakkelijk in vorm te snoeien. Voor een wat minder formele sierhaag, zijn ook rozensoorten erg geschikt. Probeer bijvoorbeeld eens de hondsroos, Japanse bottelroos of heesterganzerik. Deze soorten zijn door hun doorns ook goed geschikt als inbraakwerende haag.

Hoe werkt online haagplanten kopen?

Online haagplanten kopen is eigenlijk heel simpel. In onze catalogus vindt u een overzicht van alle planten die wij verkopen. Voor het gemak zijn deze ingedeeld in categorieën zoals ‘wintergroene haagplanten’ ‘bladverliezende haagplanten’ of ‘bamboe’. Zo proberen we het kiezen voor onze klanten wat te vereenvoudigen. Bij elke van onze soorten en varianten vindt u een uitgebreide beschrijving van de plant. U weet dus bij het bestellen precies waar u aan begint.

Met onze rekenhulp kunt u bepalen hoeveel haagplanten per strekkende meter en hoeveel haagplanten u in totaal nodig heeft voor uw nieuwe haag. Uiteraard is het ook mogelijk om maar één of enkele planten van een soort te bestellen, bijvoorbeeld als u deze solitair of in een cluster wilt planten. Kies de hoeveelheid die u nodig heeft en betaal veilig online.

U kunt zelf de week kiezen waarin de planten geleverd worden. Let er wel op dat niet alle soorten het hele jaar door geleverd kunnen worden. Voornamelijk planten met blote wortels of kluit worden enkel geleverd in hun plantseizoen. We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe haagplanten.