Plantenkwekerij

Het leven van uw toekomstige haagplanten begint op de plantenkwekerij. Op de kwekerij wordt er namelijk voor gezorgd dat de planten die je bij ons kunt bestellen zo goed mogelijk voorbereid zijn op hun nieuwe leven in jouw tuin. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan simpelweg de haagplanten in de grond plaatsen, ze water geven en dan maar hopen dat het goed komt. Onze kwekers zijn ware haagplantenexperts die precies weten hoe ze de planten verzorgen moeten om ze uit te laten groeien tot sterke volwassen planten die in uw tuin tot een mooie, dichte haag uitgroeien. Zo kunnen wij ervan op aan dat alleen de beste haagplanten hun weg naar onze webshop en uiteindelijk uw tuin weten te vinden.

Haagplanten van de beste kwekerijen

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen wordt er dagelijks gecontroleerd of de jonge planten nog wel gezond zijn. Ook daarom is het goed dat wij alleen maar met de beste kwekerijen samenwerken. Echte experts weten namelijk precies waar ze op moeten letten. Bovendien willen wij zeker weten dat de planten in onze webshop gekweekt zijn op een kwekerij waar ze de ruimte krijgen om tot sterke planten uit te groeien. Sommige kwekerijen zetten de planten heel dicht op elkaar om zo goedkoop mogelijk zoveel mogelijk planten te kunnen kweken. Dan kunnen de wortels nooit de ruimte krijgen die ze nodig hebben, wat schadelijk is voor de gezondheid en het gestel van de planten. U begrijpt wel dat wij met zulke kwekerijen niet willen samenwerken.

Kwaliteitscontrole op de plantenkwekerij

Wanneer u de haagplanten heeft gevonden die het beste bij het uiterlijk en de omstandigheden van uw tuin passen, worden deze direct vanuit de kwekerij naar u verstuurd. Dat vinden wij belangrijk, want planten houden er niet van om uit de grond gehaald te worden. Door de plant van de kweker naar uw tuin te laten vervoeren, houden wij de tijd dat ze uit de grond zijn dus zo kort mogelijk. Voordat het zover is, worden de planten aan een laatste controle onderworpen. We willen namelijk zeker weten dat u alleen die planten geleverd krijgt die aan al onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo kunt u ze met een gerust hart in uw tuin planten, want u weet dat ze van de best mogelijke kwaliteit zijn.

Voordelen online haagplanten bestellen

Als u gewend bent om uw planten bij een tuincentrum te halen, klinkt online haagplanten bestellen misschien een beetje eng. Wij kunnen u echter garanderen dat de haagplanten in onze online winkel met de grootst mogelijke zorg gekweekt en verzorgd zijn. Voor levering worden de planten op de kwekerij zorgvuldig verpakt en vervoerd door mensen die precies weten hoe ze met uw nieuwe haagplanten om moeten gaan. Kwaliteit en gemak worden u dus verzekerd door onze plantenkwekerij.

Benieuwd welke planten u allemaal vanaf deze kwekerijen kunt bestellen? In ons assortiment vindt u allerhande planten, van coniferen zoals taxus, leylandii conifeer, Californische cipres en watercipres tot bladverliezende planten zoals zuurbes, amberboom, beukenhaag en haagbeuk.