Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Laurierhaag planten

Laurierhaag planten

Stel, u heeft in de webshop van Haagplantenkopen.be een prachtige laurierhaag besteld. Deze is bij u thuis afgeleverd. Nu zal de laurierhaag in uw tuin geplant moeten worden. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Een laurierhaag planten hoeft niet moeilijk te zijn, maar kan een uitdaging zijn wanneer u geen ervaren tuinier bent. Gelukkig zijn wij van Haagplantenkopen.be er om u te helpen. We zijn immers meer dan alleen een webshop, we zijn ook leveranciers van informatie over alles wat met haagplanten als de paplaurier te maken heeft.

Hoe wordt een laurierhaag geplant?

Hoe wordt een laurierhaag geplant?

We raden u altijd aan om hulp van buren, familie of kennissen in te schakelen. Eén iemand graaft een gat dat diep genoeg is om het wortelstelsel en een gedeelte van de stam van de laurierhaag de ruimte te geven, de ander houdt de laurierhaag zelf overeind. Omdat de paplaurier goed in alle bodemtypes gedijt en een snelle groeier is, hoeft u niet per se een bodemverbeteraar door de grond te mengen. Plaats de paplaurier rechtop in de geul en schep de grond terug, druk deze goed aan zodat de laurierhaag stevig staat. Geef een beetje water.

Het planten gebeurt in de herfst, na de bloeiperiode en voordat de vorst zijn intrede doet. Nadat u uw laurierhaag geplant heeft, heeft u er tot het voorjaar eigenlijk geen werk aan. De paplaurier is sterk genoeg om zichzelf te redden en heeft daarom geen extra verzorging nodig. Een laurierhaag snoeien is eenvouding. Twee keer per jaar snoeien zorgt ervoor dat uw laurierhaag haar vorm behoudt en nog beter gaat groeien.

Laurierhaag online kopen

Laurierhaag online kopen

Op Haagplantenkopen.be heeft u de keuze uit een ruim assortiment paplauriersoorten, allemaal met hun eigen unieke kwaliteiten. Dankzij de door ons geleverde informatie wordt het voor u, hopelijk, eenvoudig om een keuze te maken. Bij iedere soort staat precies aangegeven hoe hoog hij maximaal wordt, wanneer hij bloeit en in wat voor grondsoorten hij goed gedijt. Voor de paplaurier geldt gelukkig dat hij zich goed aan kan passen aan de meeste omstandigheden, ook aan koudere klimaten. Heeft u een keuze gemaakt, dan hoeft u uw bestelling alleen nog maar af te rekenen. Vanaf dat moment gaan wij aan het werk.

We hebben regelmatig contact met onze kwekerij. Zodra er een bestelling wordt geplaatst nemen we contact op met de kweker van onze laurierhagen en voeren we een uitgebreide controle uit. Laurierhagen die niet aan onze maatstaven voldoen, worden niet aan onze klanten verkocht. Zo simpel is het. Onze klanten rekenen erop dat ze uitsluitend haagplanten ontvangen die ook daadwerkelijk zullen gaan groeien en bloeien wanneer ze eenmaal in de tuin geplant zijn. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze zeer klantvriendelijke klantenservice.