Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Laurierhaag kopen

In de webshop van Haagplantenkopen.be vindt u een groot assortiment aan haagplanten van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Geliefde soorten als de taxus, beukenhaag, haagbeuk, buxus en de laurierhaag kunt u het hele jaar door bij ons aanschaffen. Hieronder enige uitleg over Laurierhaag kopen, want zo eenvoudig is dat nog niet. Er zijn namelijk maar liefst negen verschillende soorten laurierkers of paplaurier om uit te kiezen. Waarin verschillen zij van elkaar? Hoe kunt u erachter komen welke soort laurierkers of paplaurier het best in uw tuin past? Wij hopen dit alles enigszins te kunnen verduidelijken in onderstaand artikel.

Waarom laurierhaag kopen?

De paplaurier is geschikt voor iedere tuin, zij kan namelijk veel verschillende omstandigheden verdragen. Het enige waar zij niet goed tegen kan is een te natte grond. Ook in de winter ervaart zij zelden problemen- ze kan goed tegen vorst. Niet dat het nog zo koud wordt op de meeste plekken, maar het is toch een praktische eigenschap. Wat de paplaurier verder een haagplant maakt die het waard is om te planten, is haar uiterlijk, specifiek het glanzende gebladerte. Natuurlijk verschilt vorm en kleur per soort. De paplaurier ‘Etna’ heeft diepgroen, rond gebladerte. De uitloop van het nieuwe blad is rood en doet daarmee denken aan lava.

Bekende soorten als de ‘Herbergii’ zijn misschien herkenbaarder, omdat ze vaker worden geplant. De ‘Herbergii’ heeft donkergroen, langwerpig gebladerte. Deze soort wordt waarschijnlijk vaak geplant omdat ze door haar gebladerte een zichtdichte haag vormt. In de zomer ontwikkelt zij witte, trosvormige bloemen die een sterk contrast vormen met het gebladerte.

Laurierhaag kopen in de webshop van Haagplantenkopen.be

Laurierhaag kopen in de webshop van Haagplantenkopen.be

Een laurierhaag aanschaffen in de webshop van Haagplantenkopen.be is zeer eenvoudig. Vanaf het menu op de homepagina kunt u direct op de pagina van de laurierhaag komen. Klikt u op één van de foto’s, dan krijgt u informatie te zien over de specifieke soorten. Onderaan kunt u kiezen hoeveel laurierhagen u wilt bestellen en in wat voor vorm ze geleverd moeten worden: met kluit, met naakte wortels of zelfs in een pot. Want ja, de laurierkers is bij ons ook beschikbaar als potplant. Dit betekent dat u niet per se in het bezit hoeft te zijn van een tuin: ook op een balkon of terras kunt u onze haagplanten kwijt!

Bestellen in de webshop van Haagplantenkopen.be betekent dat u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis kunt verwachten. Onze haagplanten kunt u direct in de grond zetten of bewaren op een koele, droge plek. Voor advies bij laurierhaag planten of laurierhaag snoeien kunt u altijd op onze website terecht. Wij zijn meer dan alleen een webshop, wij zijn ook een bron van informatie. Dat is nu de service van Haagplantenkopen.be, dé webshop voor haagplanten voor heel België!