Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Struiken online kopen

Struiken online kopen

Tegenwoordig is bijna alles wel online te koop: auto’s, eten, boeken, huisdieren… het is dus ook helemaal niet zo raar dat u ook struiken online kunt kopen. Struiken online kopen kunt u doen bij Haagplantenkopen.be. Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in haagplanten, maar we vinden het helemaal niet erg als u onze haagplanten op een andere manier gebruikt, zoals solitair of in een cluster.

Struiken direct van de kweker

Struiken direct van de kweker

Online struiken kopen heeft een heleboel voordelen. Ten eerste is het natuurlijk gewoon lekker gemakkelijk. U hoeft de deur niet uit, maar kunt gewoon van achter uw computer door onze catalogus bladeren en de plant uitzoeken die u wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat hij bij u bezorgd wordt, op een moment dat u zelf uitkiest. Dit scheelt u dus niet alleen een ritje naar het tuincentrum, maar ook nog eens de moeite om de planten zelf te vervoeren. Zeker voor zware struiken, zoals grote coniferen of kant-en-klaarhagen is dit heel praktisch.

Maar ook in de prijs scheelt het of u online struiken bestelt of zelf naar een tuincentrum rijdt. Wij hoeven bij Haagplantenkopen.be namelijk zelf geen winkelruimte te huren en kunnen daardoor onze planten veel goedkoper aanbieden. Ook kunnen we zo een groter assortiment voeren. Als we de planten van de kweker ophalen, controleren we altijd de kwaliteit. Zo krijgt u dus betere planten voor een lagere prijs!

Struiken kopen

Struiken kopen

Onze struiken zijn in verschillende soorten en maten te koop. Per plantensoort hebben wij een duidelijke lijst op onze website met de mogelijkheden. Sommige struiken zijn te koop met blote wortels of kluit, anderen alleen in een pot of als kant-en-klaarhaag. Dit hangt af van de manier waarop ze gekweekt worden. Elke vorm heeft zo zijn eigen voordelen. Struiken met blote wortels zijn goedkoper dan de andere soorten. Potgekweekte planten hoeven niet direct geplant te worden, maar kunnen vaak nog wel een paar weken in de pot blijven zitten.

Uiteraard hebben wij ook veel verschillende plantensoorten in de aanbieding. Wij verkopen wintergroene struiken, bladverliezende struiken, coniferen, bamboe maar ook leibomen! Zoals gezegd is onze website in de eerste instantie gericht op haagplanten, maar wij vinden dat bijna elke struik wel geschikt is als haagplant. Ons assortiment is dus veel breder dan alleen taxus, buxus, liguster en laurier (ook wel paplaurier).

Wij hebben onze site zo ingericht dat het gemakkelijk navigeren is. Mocht u op zoek zijn naar inspiratie voor planten die bij elkaar passen, kijk dan eens bij onze gemengde hagen. Voor meer informatie over haagplanten, kunt u ook verder lezen in onze haagplantenencyclopedie. Ook wat informatie betreft doen wij namelijk niet onder voor een fysiek tuincentrum.