Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Schermvorm

Haagplantenkopen.be biedt u verschillende manieren om op natuurlijke wijze voor privacy te zorgen in uw tuin. Het nadeel aan veel van onze haagplanten is echter dat het vrij lang duurt totdat ze hoog genoeg zijn om uw tuin te beschermen tegen inkijk. Wilt u snel resultaat zien, dan kunt u beter kiezen voor leibomen in schermvorm. Met Versgeleide leibomen in schermvorm kunt u zelf de gewenste schermvorm van uw leibomen bepalen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Versgeleide leibomen in schermvorm verzorgen

Om verwarring te voorkomen een korte uitleg over leibomen. Er bestaan voorgeleide en versgeleide leibomen. Voorgeleide leibomen hebben hun uiteindelijke, volwassen vorm al bereikt, terwijl versgeleide leibomen op de kwekerij zijn voorbereid om uiteindelijk als leiboom te worden geplant. Versgeleide leibomen groeien dus verder in uw tuin. Het voordeel hieraan is dat u, door te snoeien, zelf de leibomen kunt begeleiden tijdens hun groei en dus voor een groot deel kunt bepalen hóe ze groeien. Plant u meerdere leibomen in schermvorm in een rij naast elkaar, dan kunt u een muur rondom uw tuin maken.

Versgeleide leibomen vergen dus nog aardig wat werk. Het planten van een versgeleide leiboom werkt ongeveer hetzelfde als bij de meeste andere haagplanten die we verkopen, maar u zult wel extra hulp moeten inschakelen, want leibomen zijn natuurlijk zwaar en groot. Onze versgeleide leibomen worden standaard geleverd met bamboerekken, waar de takken aan vastgebonden worden om ervoor te zorgen dat ze in de breedte gaan groeien. Deze rekken maken het ook bijzonder makkelijk om uw versgeleide leibomen te snoeien: u hoeft alleen maar de uitstekende scheuten weg te knippen en de vorm van het rek te volgen.

Versgeleide leibomen in schermvorm online kopen

In de webshop van Haagplantenkopen.be worden twee haagplanten als versgeleide leibomen in schermvorm verkocht: de carpinus betulus (haagbeuk) en de fagus sylvatica (beukenhaag). Dit zijn allebei haagplanten die snel een dichte haag vormen en vrij eenvoudig te verzorgen zijn. Zo hebben ze weinig water nodig en kunnen ze zich verder goed redden wanneer de temperaturen ’s winters dalen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de haagbeuk en de beukenhaag de ideale haagplanten zijn om als leiboom toe te passen. Een groot voordeel aan onze versgeleide leibomen is dat ze veel goedkoper zijn dan voorgeleide leibomen, omdat ze nog niet volgroeid zijn.

Bestellen via Haagplantenkopen.be is eenvoudig en het kost u weinig tijd. De website is klantvriendelijk in de zin dat u snel op de juiste pagina terecht komt en zo snel mogelijk de bestelprocedure kunt ingaan. Ook de levering gaat snel: binnen enkele werkdagen heeft u uw haagplanten in huis. Voor hulp kunt u altijd de informatie op de website raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice, die iedere dag voor u klaarstaat. Dat is nu onze service!