Plugplanten

 1. Japanse bottelroos (20-40 cm)
  Vanaf € 0,83
  Kwaliteit:
  Extra kwaliteit
  Plantafstand:
  6.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Cellen

  Minimum bestelaantal: 30

  Aantal:
  30+
  € 1,15
  90+
  € 1,07
  150+
  € 0,91
  300+
  € 0,83

  Directe levering

 2. Pot

 3. Japanse bottelroos, rimpelroos (40-60 cm)
  Vanaf € 1,49
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  5.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 1,77
  50+
  € 1,67
  100+
  € 1,56
  200+
  € 1,49
  Leverbaar vanaf plantseizoen
  september 2020
  Bestellen is mogelijk

Japanse bottelroos - Onze informatie

Japanse bottelroos

Japanse bottelroos

De Japanse bottelroos , Rosa rugosa in het Latijn, is een bladverliezende haagplant afkomstig uit Japan, vandaar ook zijn naam. Hij staat bekend om zijn bijzondere roze bloemen. De Japanse bottelroos trekt vogels en vlinders aan, wat een harmonieuze en warme sfeer in uw tuin zal creëren. Door zijn doorns is deze haagplant ook in staat zich te beschermen voor diertjes van buitenaf, die bijvoorbeeld zijn blad willen opeten.

De Japanse bottelroos is ook bekend om zijn vruchtjes. Deze worden dikwijls gebruikt om jam of siroop van te maken en is te vergelijken met de smaak van pruimen. U kunt ze zelfs rauw eten. Als u op zoek ben naar een multifunctionele haagplant voor in uw tuin is de Japanse bottelroos echt iets voor u!

Onderhoud Japanse bottelroos

De Japanse bottelroos is geschikt voor het creëren van informele hagen. Ze worden zo’n 1,5 à 2 meter hoog en breed et heeft niet veel onderhoud nodig. Denk er wel aan om uw Japanse bottelroos elk jaar te snoeien en om de oude bloemen en takjes weg te halen in het begin van het voorjaar.

Plant uw Japanse bottelroos in het begin van de herfst. U kunt er ook voor kiezen om hem in het begin van het voorjaar te planten, buiten de vorstperiodes. De Japanse bottelroos is een hele sterke en resistente haagplant, die weinig vatbaar is voor ziektes. Voor de beginnende tuiniers is de Japanse bottelroos de ideale plant!

Japanse bottelroos online kopen

Japanse bottelroos online kopen

Bij Haagplantenkopen.be kunt u makkelijk en snel uw Japanse bottelroos online kopen. Selecteer het aantal planten dat u nodig heeft, en Haagplantenkopen.be berekend automatisch hoeveel meter Japanse bottelrozen u nodig heeft om de gewenste oppervlakte van uw tuin te bedekken.

Nadat u het gewenste aantal Japanse bottelrozen heeft geselecteerd hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen en uw bestelling af te rekenen via ons beveiligd betaalsysteem. Haagplantenkopen.be zorgt er daarna voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd wordt. Wij leveren de haagplanten altijd s’ ochtends, zodat u de hele dag heeft om ze te planten. U kunt er dus dezelfde avond nog van genieten! Koop dus snel uw Japanse bottelroos online via Haagplantenkopen.be!

Natuurlijk heeft u niet enkel de keuze uit de Japanse bottelroos. Wij bieden u namelijk een skala aan interessante haagplanten aan. Wat dacht u van klassieke coniferen, taxus, liguster of de laurier? Daarnaast bieden wij u ook exemplaren zoals de haagbeuk, de beukenhaag, de meidoornhaag en de vlinderstruik aan. Wellicht vindt u iets passends!