Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Blokvorm

Veel mooie tuinen zijn zo opgebouwd dat ze ten minste één indrukwekkend aandachtspunt hebben, waar voorbijgangers als vanzelf naar zullen kijken. Soms is dit een mooie vormsnoei, een cluster van hortensia’s of misschien wel een paar hele hoge zonnebloemen. Als ‘centerpiece’ voor uw tuin kunt u ook eens een leiboom in blokvorm overwegen. Deze opvallende bomen trekken direct de aandacht en vormen een prachtig middelpunt voor uw tuin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Leibomen in blokvorm

Leibomen in blokvorm verschillen van andere leibomen, zoals de schermvorm of de leivorm. Leibomen in blokvorm groeien namelijk niet om een rooster heen, maar zijn puur een kwestie van vormsnoei. Met deze reden verkopen wij dan ook alleen voorgeleide leibomen in blokvorm. Mocht u heel graag zelf een leiboom in blokvorm willen kweken, dan bent u uiteraard welkom om een solitaire boom te planten en zelf met de snoeischaar aan de gang te gaan. Geschikte planten hiervoor zijn bijvoorbeeld de fagus sylvatica (groene beuk) of de carpinus betulus (haagbeuk).

Leibomen in blokvorm zijn minder geschikt dan de scherm- en leivorm om een volledige haag mee te maken. Aangezien ze niet alleen in de breedte, maar ook in de diepte aardig wat ruimte innemen, zijn ze vaak te groot om een volledige haag te bouwen. Wel kunnen ze erg mooi staan als accenten, bijvoorbeeld op de hoeken van de haag. Mocht u een hele grote tuin hebben, dan kunt u ook leibomen in blokvorm op enige afstand van elkaar naast een pad planten. Zo heeft u alsnog een soort haag van leibomen in blokvorm, maar is deze niet zo massief. Leibomen in blokvorm zien er strak, modern, maar ook nog een beetje speels uit.

Leibomen in blokvorm online kopen

Leibomen in blokvorm (of andere voorgeleide leibomen) zijn bij de levering al volledig uitgegroeid tot een mooie, groene boom. Deze bomen zijn dus ontzettend geschikt voor tuinen die er in korte tijd mooi uit moeten zien, zoals tuinen in nieuwbouwwijken. Met een of meerdere leibomen heeft u direct al een mooi uitzicht. Al onze leibomen zijn geschikt voor ons klimaat en zullen zich dus zeker thuis gaan voelen in uw tuin.

Bij Haagplantenkopen.be kunt u leibomen in blokvorm online kopen. Wij halen deze leibomen direct bij de kweker vandaan. Dit is een voordeel tegenover een normaal tuincentrum. De bomen hoeven bij ons maar één keer verplaatst te worden, dus lopen minder risico om te beschadigen. Ook hoeven wij geen ruimte te huren waar we de planten opslaan, waarvan wij het voordeel weer doorrekenen in de prijs van onze producten. Hogere kwaliteit bomen voor een lagere prijs dus. Daarnaast is het voor u natuurlijk wel zo gemakkelijk dat u uw planten gewoon vanuit huis kunt bestellen en wij het vervoer verder regelen.