Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Dakvorm

Leibomen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Leibomen in schermvorm of leivorm worden vaak gebruikt als haag of om een haag mee op te hogen. Leibomen in blokvorm zijn meer geschikt als ‘centerpiece’ voor de tuin, of juist om de hoeken van een lagere haag mee te accentueren. Naast deze drie vormen, verkopen wij ook nog Leibomen in dakvorm. Over deze bijzonder vorm leibomen vertellen wij u graag meer op deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Versgeleide of voorgeleide bomen in dakvorm?

Op Haagplantenkopen.be kunt u zowel voorgeleide als versgeleide leibomen kopen. Het grote verschil tussen deze twee zit hem in de groeistatus van de planten. Onze versgeleide leibomen zijn wel voorbereid op de vorm die ze moeten gaan krijgen, maar hebben deze vorm nog niet. Ze vragen vrij veel aandacht en verzorging om in de goede vorm te komen. Wel zijn ze veel goedkoper dan voorgeleide bomen. Een leuke uitdaging voor de geïnvesteerde tuinier, maar lang niet iedereen zit op zo’n karwei te wachten.

Voor de mensen die liever direct resultaat hebben en niet willen wachten tot de boom helemaal uitgegroeid is, zijn voorgeleide leibomen waarschijnlijk een betere optie. Deze zijn op de kwekerij al volledig uitgegroeid in de vorm die ze moeten hebben. Voorgeleide leibomen in dakvorm hebben dus hun parasolvorm al op het moment dat ze geleverd worden. Daardoor kosten ze veel minder moeite en bieden ze meteen het uitzicht dat u wenst. Doordat de kweker meer tijd en moeite in deze planten steekt, zijn ze vanzelfsprekend wat duurder dan de versgeleide leibomen

Voorgeleide leibomen in dakvorm online kopen

Leibomen in dakvorm zijn ideaal om een terras of veranda mee te overdekken. Ze hebben een wat luchtiger uiterlijk dan de meeste houten of plastic overkappingen en passen perfect in elke groene tuin. Door hun dichte groeivorm zorgen leibomen in dakvorm voor evenveel schaduw als een parasol.

Bij Haagplantenkopen.be kunt u eenvoudig online haagplanten bestellen en onder haagplanten rekenen wij ook leibomen. Onze leibomen zijn van hoge kwaliteit. Wij halen ze direct van de kweker op en zoeken daarbij uiteraard de beste bomen voor u uit. U kunt zelf kiezen in welke week uw planten geleverd worden. Dit geldt zowel voor onze leibomen als onze reguliere haagplanten. Zo kunt u uw tuin goed voorbereiden en weet u zeker dat u tijd heeft om de bomen direct te planten.

Gecharmeerd van leibomen, maar is een dakvorm toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan ook eens naar onze leibomen in schermvorm, leibomen in leivorm of leibomen in blokvorm. Wij hebben uitgebreide informatie over alle bomen en planten die we verkopen en delen die graag met onze klanten. Zo heeft u alle gemakken van een tuincentrum van achter uw eigen bureau.